Contact opnemen

L’Invitée Search & Selection
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
www.linvitee.nl
info@linvitee.nl
085-1301935

085-130 1935

info@linvitee.nl

L’Invitée

Verkoopadviseurs Volkswagen

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, SEAT, SKODA, CUPRA en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met ruim 400 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen.

Century maakt mobiliteit slimmer en duurzamer. Al sinds 1932.

Functieomschrijving
Als Verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe VW’s. Je bent een gastvrouw/gastheer met oog voor detail en weet hoe je de klant de ultieme merkbeleving kan laten ervaren. Daarnaast luister je naar de wensen van de klant en creëer je verkoopmogelijkheden. Je informeert en adviseert klanten over het dienstenpakket van Century en draagt zorg voor de aflevering van auto’s in perfecte staat.

Wij zoeken Verkoopadviseurs voor in Groningen, Emmen & Stadskanaal.

Wat ga je doen?
– Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe VW’s;
– Je luistert naar de wensen en behoeftes van de klant en je creëert verkoopmogelijkheden;
– Je adviseert over het dienstenpakket van Century (o.a. financiering);
– Je zorgt voor een perfecte presentatie van auto’s in de showroom, op internet en bij aflevering;
– Je stelt offertes op en verkoopovereenkomsten.

De ideale kandidaat
– Je hebt minimaal MBO werk- & denkniveau;
– Je hebt enkele jaren verkoopervaring in de automotive branche;
– Je bent actief in het werven van nieuwe klanten;
– Je ben representatief en zeer servicegericht;
– Je bent een onderhandelaar pur sang;
– Jij begrijpt en ademt het DNA van Century: empatisch vermogen, betrokkenheid, authenticiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en samenwerken.

Het aanbod
Binnen Century staat kwaliteit voorop. Zowel richting haar klanten als richting haar medewerkers. Je komt dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie en krijgt een uitdagende, afwisselende baan. Century vindt het van belang dat haar medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat er veel aandacht wordt besteed aan jouw tevredenheid. Jouw mening wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Wil je je nog verder ontwikkelen? Century biedt je diverse opleidingen, cursussen en programma’s. Vanzelfsprekend hoort daarbij een marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met L’Invitée Search & Selection (06) 20908151 of stuur je cv inclusief motivatie naar info@linvitee.nl.