Contact opnemen

L’Invitée
info@linvitee.nl
085-1301935

085-130 1935

info@linvitee.nl

L’Invitée

Verkoopadviseur Mobiliteit (afgerond)

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT,ŠKODA, CUPRA en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over vestigingen in Groningen en Drenthe. Century biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn (duurzame) mobiliteitswensen.

Een uitgebreid assortiment aan Kalkhoff e-bikes staat in het Kalkhoff Experience Center in de Volkswagen showroom op de mobilteitscampus aan de Bornholmstraat in Groningen. Hier kan men samen met jou als Verkoopadviseur Mobiliteit e-bikes bekijken, samenstellen en nogveel belangrijker… zelf ervaren. Voor ieder budget is er een e-bike op voorraad. De e-bikes zijn bij Century te koop, te huur of te (private) leasen. Al dan niet in combinatie met een auto.

Century maakt mobiliteit leuker en slimmer. Als sinds 1932.

Functieomschrijving
In deze functie ben je het gezicht van het Kalkhoff e-bike Experience Center.
Je bent onderdeel van het verkoopteam in de showroom en een echte teamplayer. Je ontvangt klanten op gastvrije wijze, geeft presentaties via het ledscherm in het experience center en adviseert naast particuliere klanten, ook de zakelijke rijder, bedrijfseigenaar, MKB’ er en wagenparkbeheerder over de verkoop, verhuur en (private) lease van e-bikes. Je werkt hierbijnauw samen met je collega’s van het Century Business Center en weet dan ook de verbinding te leggen tussen de verschillende mobiltieitsoplossingen voor een totaal aanbod. Verder ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces van a tot z inzake de leasefietsen en zorg je voor een optimale presentatie van de salesboot die tot in de puntjes verzorgt is. Je rapporteert in deze rol aan de Sales Manager Mobiliteit.

De ideale kandidaat
Je hebt enkele jaren relevante commerciële werkervaring en je bent van nature geïnteresseerd in alle facetten van het uitgebreide scala aan (duurzame) mobiliteitsoplossingen welke Century haar klanten te bieden heeft. Daarnaast ben je authentiek en toegankelijk. Je bentcommercieel gedreven, het type ‘ondernemer binnen een onderneming’. Daarnaast weet je je in te leven in de klant en bouw je een vertrouwensband op. Je stelt de juiste vragen waardoor je de behoeftes van de klant achterhaalt en zo met een passende oplossing komt.

Wat wij verder vragen van jou:
– Je hebt HBO werk- en denkniveau;
– Je bent zeer representatief en verstaat goed gastheerschap;– Je bent professioneel, empathisch en proactief ingesteld;
– Je neemt verantwoordelijkheid, bent zelfstandig en creatief;– Communicatief ben jij uiterst vaardig;
– Nieuwe zaken maak jij jezelf snel eigen;
– Je bent ervaren met MS Office en social media.

Het aanbod
Binnen Century staat kwaliteit voorop. Zowel richting haar klanten als richting haar medewerkers. Je komt dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie en krijgt een uitdagende, afwisselende baan. Century vindt het van belang dat haar medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat er veel aandacht wordt besteed aan jouw tevredenheid. Jouw mening wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Wil je je nog verderontwikkelen? Century biedt je diverse opleidingen, cursussen en programma’s.Vanzelfsprekend hoort daarbij een marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met L’Invitée Alida de Boer, (06) 20908151 of stuur je cv inclusief motivatie naar alida@linvitee.nl.