Contact opnemen

L’Invitée
info@linvitee.nl
085-1301935

085-130 1935

info@linvitee.nl

L’Invitée

Verkoopadviseur Audi (afgerond)

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, SEAT, SKODA, CUPRA en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met ruim 400 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen.

Century maakt mobiliteit slimmer en duurzamer. Al sinds 1932.

Functieomschrijving
Als Verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe Audi’s. Je bent een gastvrouw/gastheer met oog voor detail en weet hoe je de klant de ultieme merkbeleving kan laten ervaren. Verder ben jij als verkoopadviseur één van de belangrijkste schakels. Jij waarborgt de klanttevredenheid en bouwt het merk Audi en de organisatie uit in de regio. Jij verkoopt zelfstandig auto’s en verzorgt de administratie daaromheen. Verder ben jij samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor de perfecte presentatie van de auto’s in de showroom en op het internet. Jij kunt als geen ander inspelen op de behoefte van de klant en hun interesse omzetten in een aankoop.

Wat ga je doen?
– Verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe Audi’s;
– Luisteren naar de wensen van de klant en creëren van verkoopmogelijkheden;
– Informeren van klanten over financiering en verzekering;
– Adviseren van klanten over het dienstenpakket van Century Autogroep;
– Zorgdragen voor de aflevering van de verkochte auto’s in perfecte staat;
– Opstellen van offertes en verkoopovereenkomsten;
– Actief werven van nieuwe klanten;
– Leveren van een actieve bijdrage aan de collegialiteit binnen het team;
– Actief deelnemen aan verschillende netwerkactiviteiten.

De ideale kandidaat
– Je hebt minimaal MBO werk- & denkniveau;
– Je hebt minimaal vijf jaar relevante verkoopervaring in de automotive branche;
– Jij begrijpt en ademt het DNA van Century: empatisch vermogen, betrokkenheid, authenticiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en samenwerken.
– Je bent een echte doorzetter, initiatiefrijk en flexibel; bovendien ben je representatief en ambitieus;
– Professionaliteit, klantgerichtheid, proactiviteit, orde en netheid staan bij jou hoog in het vaandel.

Het aanbod
Binnen Century staat kwaliteit voorop. Zowel richting haar klanten als richting haar medewerkers. Je komt dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie en krijgt een uitdagende, afwisselende baan. Century vindt het van belang dat haar medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat er veel aandacht wordt besteed aan jouw tevredenheid. Jouw mening wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Wil je je nog verder ontwikkelen? Century biedt je diverse opleidingen, cursussen en programma’s. Vanzelfsprekend hoort daarbij een marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met L’Invitée Search & Selection (06) 20908151 of stuur je cv inclusief motivatie naar info@linvitee.nl.