Contact opnemen

L’Invitée
info@linvitee.nl
085-1301935

085-130 1935

info@linvitee.nl

L’Invitée

Software Ontwikkelaar (afgerond)

Van Vuuren is dé specialist op het gebied van utiliteitsdeuren in Nederland. Met een sterke focus op flexibiliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid levert Van Vuuren een kwalitatief hoogwaardig product. Het team van Van Vuuren bestaat uit zo’n 60 gedreven vakmensen.

Door haar strategie heeft Van Vuuren de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal het marktgebied sterk vergroot. Intern ligt de focus op het continu verbeteren van de bedrijfsprocessen om deze nog beter aan te laten sluiten op de marktvraag.

Van Vuuren ontwikkelt momenteel een web based klantenportaal inclusief deurenconfigurator, een calculatie- en CRM module. Deze nieuwe productmiddelen worden volledig geautomatiseerd aangestuurd waardoor de ICT afdeling een steeds belangrijkere rol gaat vervullen binnen de organisatie, nu maar ook in de toekomst. Naast de ontwikkelingen is Van Vuuren ook bezig met een aantal ingrijpende investeringen. Dit maakt dat de vraag en behoefte groeit voor automatisering en betere informatievoorzieningen, zowel aan de commerciële kant als aan de kant van de operatie.

Ter uitbreiding van het team zijn wij in opdracht van Van Vuuren op zoek naar een

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving
Je bent in deze functie verantwoordelijk voor een optimale werking van de verschillende bedrijfsapplicaties waaronder ERP en SQL. Je ontwerpt en bouwt applicaties en programmeert en test deze. Samen met je collega’s werk je in projectgroepen aan ICT projecten. Je signaleert systeemstoringen en werkt dagelijks aan het voorkomen hiervan. Je werkt als onderdeel van de teams binnen Van Vuuren aan dagelijkse verbeteringen die jouw vakgebied raken.

De ideale kandidaat
– HBO werk- en denkniveau;
– Ondernemend en communicatief uiterst vaardig;
– Ervaring met programmeren;
– Gedreven om jezelf hierin verder te ontwikkelen;
– Je bent klantgericht en een hebt een sterk samenwerkend karakter;
– Gestructureerd, ordelijk en nauwkeurig;
– Initiatiefrijk en oplossingsgericht;
– Je hebt het vermogen verbeteringen te signaleren op basis van de klantbehoefte (zowel de interne als externe klant).

Het aanbod
Van Vuuren biedt jou een uitdagende functie binnen een mooi team in een ambitieus én groeiend bedrijf. Vanuit de organisatie is er voldoende ruimte en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast ontvang je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met L’Invitée, Alida de Boer 06-20908151. Je cv inclusief motivatie kun je sturen naar alida@linvitee.nl.