Contact opnemen

L’Invitée
info@linvitee.nl
085-1301935

085-130 1935

info@linvitee.nl

L’Invitée

Senior Intercedenten (afgerond)

Werktijd Uitzendburo is een buitengewoon, gewoon buro waar de klant en de uitzendkracht centraal staan. Werktijd weet de prefecte match te maken tussen haar opdrachtgevers en uitzendkrachten. Werktijd Uitzendburo staat voor aandacht voor werk! Het team bestaat uit een enthousiaste groep van 20 medewerkers met ieder zijn eigen specialisme. Vanuit de locaties Heerenveen, Buitenpost en Wolvega worden verschillende opdrachtgevers bediend.

Ter vervanging en tevens uitbreiding van het team zijn wij in opdracht van Werktijd op zoek naar een

Senior Intercedent

Functieomschrijving

Als Senior Intercedent bij Werktijd ben je verantwoordelijk voor het commercieel en actief relatiebeheer van bestaande relaties en prospects. Je bent het visitekaartje en aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Je weet nieuwe klanten aan jou en Werktijd te binden en de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele werving en selectieproces voor de openstaande vacatures. Je maakt vacatureteksten op, zoekt actief naar kandidaten, je voert sollicitatiegesprekken en je begeleidt flexibele medewerkers vanuit je werkgeverschapsrol.

Je bent inhoudelijk in staat de klantbehoefte in kaart te brengen en te doorgronden. Je verdiept je in de actuele marktontwikkelingen en weet de vertaalslag te maken naar concrete HR en flex oplossingen.

De ideale kandidaat
Je hebt enkele jaren relevante werkervaring binnen de uitzendbranche. Je bent sociaal vaardig en je neemt anderen mee door je overtuigingskracht. Je hebt een warme persoonlijkheid met oprechte aandacht en interesse voor mensen.

Wat wij verder vragen van jou:
– HBO werk- en denkniveau;
– Je hebt lef en durft besluiten te nemen;
– Je bent een verbinder;

– Je bent sterk samenwerkingsgericht en hebt oog voor mens en organisatie;
– Je hebt de Friese nuchterheid en staat met beide benen op de grond;
– Communicatief ben jij uiterst vaardig zowel mondeling als op schrift;
– Analytisch ben jij goed ontwikkeld.

Het aanbod
Werktijd Uitzendburo biedt jou de mogelijkheid om zelfstandig te werken en ondersteunt jou met trainingen en workshops. Werktijd wordt gedreven door een flinke portie Friese nuchterheid. Het team is ambitieus, professioneel, wendbaar en creatief. Werktijd biedt jou uitstekende arbeidsvoorwaarden. Vraag voor meer informatie gerust naar de mogelijkheden.

Reageren
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met L’Invitée 06-20909181 en vraag naar Alida. Je cv inclusief motivatie kun je sturen naar info@linvitee.nl.