Contact opnemen

L’Invitée
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
info@linvitee.nl
085-1301935

085-130 1935

info@linvitee.nl

L’Invitée

Mastering the art of hospitality

Wij geloven dat gastvrijheid de kracht is achter succesvolle bedrijven en mensen. Authentieke en echte aandacht leveren betrokken en loyale klanten op die niet alleen tevreden zijn maar graag terugkomen en ambasadeurs van je organisatie worden.

Gastvrijheid is het verschil tussen een gewoon goede en een onvergetelijke, memorabele beleving. Naast het versterken van het imago, heeft hartelijkheid veel effect op jezelf. Wat je geeft, krijg je terug. Gastvrije mensen zijn gelukkige mensen die werken en leven met voldoening, vanuit intrinsieke motivatie, met plezier en passie. Zij hebben een waardevolle betekenis in de maatschappij.

Wij hebben een passie voor service en daarom bemiddelen wij hospitality functies in het bedrijfsleven.

Alida de Boer
Managing Consultant / Founder

“Met mijn achtergrond in bedrijfskunde, de hotellerie en werving & selectie ben ik businesspartner en sparringpartner voor opdrachtgevers en professionals. Je kunt van mij een warme en authentieke dienstverlening verwachten. Daarnaast ben ik oprecht, kritisch en professioneel. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij bureau’s (o.a. YER) en MKB/corporate organisaties (Ricoh, Essent, Center Parcs).”

“Naast mij werkt Nanneke Jansen voor L’Invitée als Office Manager/Executive Assistant. Nanneke is een ervaren directie- en bestuurssecretaresse. Haar achtergrond heeft raakvlakken met werving & selectie en hospitality waardoor ze de perfecte ondersteuning is voor L’Invitée.”

Trots op ons werk