Contact opnemen

L’Invitée Search & Selection
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
www.linvitee.nl
info@linvitee.nl
085-1301935

085-130 1935

info@linvitee.nl

Over L’Invitée

Wij zijn ervaren in werving & selectie

L’ Invitée is een high-end search & selection boutique.

Onze kracht is dat wij ons oprecht en kundig verdiepen in opdrachtgevers en kandidaten met inhoudelijke diepgang. Hierdoor zijn wij in staat kwalitatieve en duurzame verbindingen te realiseren met het oog op de lange termijn. Wij hebben succesvol hoogopgeleide professionals bemiddeld vanuit gerenommeerde W&S bureaus (o.a. YER) en samengewerkt met MKB bedrijven en met grote corporates zoals Friesland Campina en Royal BAM Group. Onze kennis stelt ons perfect in staat om de verbindende schakel te zijn tussen opdrachtgevers, ons uitgebreide netwerk en gevoel voor talent.

Waar wij voor staan

Alida de Boer
Managing Consultant / Founder

“Met mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring als consultant in werving & selectie ben ik sparringpartner en businesspartner voor onze opdrachtgevers en kandidaten.

L’Invitée onderscheidt zich door dat wij op exclusieve basis betrokken zijn bij zowel onze opdrachtgevers als kandidaten. Dit betekent dat wij altijd een stap extra doen.
Zo ontvangt een kandidaat van ons een fles champagne of een bos bloemen bij het bemachtigen van een nieuwe baan. En op de eerste werkdag sturen wij een taart naar de opdrachtgever om dit bijzondere moment te vieren. Wij hechten veel waarde aan oprechte aandacht.

Door mijn hotelschoolachtergrond weet ik dat een eerste indruk goud waard is. Dat vind ik binnen mijn bedrijf ook belangrijk. Daarom zijn wij alert op de ‘employer branding’ bij onze opdrachtgevers en de presentatie van kandidaten. Wij zijn hierin eerlijk en kritisch zodat bedrijven/organisaties op een passende manier naar buiten wordt gebracht. Bij kandidaten zorgen we voor een optimale presentatie tijdens gesprekken.”

“Naast mij werkt Nanneke Jansen voor L’Invitée als Office Manager/Executive Assistant. Nanneke is een ervaren Office Manager. Haar achtergrond heeft raakvlakken met werving & selectie en hospitality waardoor ze de perfecte ondersteuning is voor L’Invitée.”

Trots op ons werk