Contact opnemen

L’Invitée
info@linvitee.eu
085-1301935
Heerenveen-Zuid

085-130 1935

info@linvitee.eu

L’Invitée

L’Invitée Executives:
als alleen het beste goed genoeg is.

Daar waar intuïtie, mensenkennis en een stevig netwerk samenkomen.

Of het nu gaat om een volgende stap in jouw carrière of het vinden van de best passende kandidaat: L’Invitée werkt met passie en gedrevenheid aan jouw vraagstuk. Door het stellen van goede vragen en het maken van razendsnelle verbanden weten wij de juiste informatie boven tafel te krijgen. Finesse, toewijding en een persoonlijke aanpak maakt L’Invitée de perfecte partner op het vlak van executive search en executive coaching. De lange termijn staat bij ons centraal en wij investeren in een relatie waar wij allebei de vruchten van plukken. Zonder er doekjes om te winden, vanuit het hart zeggen waar het op staat.

Alida de Boer – Director & Consultant


“Tijdens mijn afstuderen in Bedrijfskunde bij een bureau ontdekte ik een bijzonder talent. Er werd iemand afgewezen, maar ik wist, dit moet haar worden. En met succes: de persoon waar het hier over gaat heeft jaren met veel plezier in de functie gewerkt. Op die manier heb ik inmiddels veel talenten gekoppeld aan sleutelposities binnen diverse bedrijven. Mijn intuïtie is heel sterk waardoor ik snel verbanden maak. 
Ik werk met oprechte aandacht, ik ben authentiek en scherpzinnig. Ik vraag net zolang door totdat de onderste steen boven is. Hierdoor ben ik in staat om op accurate wijze invulling te geven aan openstaande posities en haal ik het beste uit andere mensen naar boven.”

 

Nanneke Jansen – Executive Assistant


“Met mijn jarenlange ervaring als
 directiesecretaresse binnen de zakelijke dienstverlening, weet ik precies wat L’Invitée nodig heeft. Daarnaast heeft mijn achtergrond raakvlakken met werving en beschik ik over sterke mensenkennis waardoor ik in staat ben de juiste ondersteuning te bieden.”

Trots op ons werk