Contact opnemen

L’Invitée Search & Selection
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
www.linvitee.nl
info@linvitee.nl
085-1301935

Heerenveen-Zuid

info@linvitee.nl

L’Invitée

Ondernemerscoach MKB

KFFA houdt zich bezig met fiscale en financiële dienstverlening van A tot Z. Klanten kunnen bij KFFA terecht als particulier en als ondernemer. Van alle markten thuis, van ZZP tot de BV. Bij KFFA ben je als klant nooit te groot voor het servet of te klein voor het tafellaken. Scherp aan de wind zeilen is KFFA daarbij niet vreemd.

De werkwijze van KFFA is helder, scherp en betrokken. Daarbij staat persoonlijk contact voorop. Door een nauwe samenwerking met registeraccountants, notarissen, advocaten, bankiers en andere zakelijke dienstverleners is KFFA in staat snel te schakelen.

Ter vervanging en uitbreiding van het team (5) in Meppel zijn wij in opdracht van KFFA op zoek naar een

Senior Assistent Accountant/Ondernemerscoach MKB

Functieomschrijving
Als Senior Assistent Accountant/Ondernemerscoach MKB ben je gedreven en gefocust op het samenstellen van jaarrekeningen, administraties en rapportages. Daarnaast verzorg je de aangiften omzetbelasting en stel je prognoses op. Met flair begeleidt en ontzorg je startende ondernemers. Je neemt een relevant netwerk mee in de regio en hebt als ondernemerscoach actuele kennis van de markt. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het aansturen van de collega’s.

De ideale kandidaat
Je bent een ervaren senior assistent accountant en toe aan een volgende stap in jouw carrière. Je bent ambitieus en gedreven en je staat voor het leveren van de beste service en kwaliteit richting de klanten van KFFA. Je bent een enthousiaste teamspeler die zelfstandig en autonoom kan opereren. Daarnaast ben je betrokken en assertief bij jouw klanten.

Wat wij verder vragen van jou:
– Een afgeronde HBO Bachelor studie;
– Minimaal 5 jaar relevante praktijkervaring;
– Professioneel en positief in de omgang met collega’s en klanten;
– Ambitieus en gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
– Daarnaast ben je een teamspeler;
– 24 tot 40 uur per week beschikbaar.

Het aanbod
KFFA biedt jou een mooie baan binnen een jong en dynamisch team met een informele werksfeer. Jouw klantenportefeuille is zeer divers met uiteenlopende werkzaamheden.
Iedere dag is een uitdagende dag en KFFA zorgt voor een goede balans tussen werk en privé. Daarnaast biedt KFFA jouw uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De mogelijkheid tot participatie is ook zeker bespreekbaar. Vraag voor meer informatie gerust naar de mogelijkheden.

 Reageren
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met L’Invitée 06-20908151 en vraag naar Alida of Laurie. Je cv inclusief motivatie kun je sturen naar info@linvitee.nl