Contact opnemen

L’Invitée Search & Selection
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
www.linvitee.nl
info@linvitee.nl
085-1301935

Heerenveen-Zuid

info@linvitee.nl

L’Invitée

Sales & Marketing Professional (afgerond)

Van Vuuren Grou is dé specialist op het gebied van utiliteitsdeuren in Nederland voor projecten in bijvoorbeeld de zorg, het onderwijs, hotels en kantoren. Op het gebied van brandwerendheid, rookwerendheid en geluidswerendheid loopt Van Vuuren voorop.

Van Vuuren heeft een uitstekende marktpositie in Nederland en een sterk groeiende export afdeling.  Door haar te richten op innovatie en flexibiliteit maakt van Vuuren een enorme groei door. Wij zoeken daarom versterking voor de afdeling commercie (verkoop binnendienst).

Functie
Als Sales & Marketing Professional bij Van Vuuren ben je de spil in het maken van kwalitatieve aanbiedingen voor opdrachtgevers samen met jouw commerciële collega’s.

Je hebt dagelijks contact met klanten in het vakgebied waar jij verantwoordelijk voor bent. Je organiseert bedrijfspresentaties en activiteiten voor klanten. Daarnaast ben je actief in het herkennen van marktontwikkelingen en trends voor commerciële kansen, productmanagement en R&D. De verdeling tussen sales en marketing in deze rol is 50/50.

Highlights
– HBO opleiding op commercieel of technisch vlak afgerond;
– high potential en eager om door te groeien;
– je past binnen een omgeving waarbij gedrevenheid, kwaliteit en zelfstandigheid centraal staat;
– je neemt initiatief en bent proactief;
– resultaatgericht en een teamplayer;
– omgevingssensitief en een kritische blik op zaken.

Reageren & aanbod
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Of ben je benieuwd naar het aanbod, salaris en secundaire voorwaarden? Neem dan contact op met L’Invitée, 06 20 90 81 51 en stuur je cv inclusief motivatie naar info@linvitee.nl.

Contractbespreking en afronding procedure op 28 februari 2018.