Contact opnemen

L’Invitée Search & Selection
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
www.linvitee.nl
info@linvitee.nl
085-1301935

Heerenveen-Zuid

info@linvitee.nl

L’Invitée

Salarisadviseur

Met meer dan 65 jaar ervaring in accountancy en belastingadvies, 18 vestigingen en 400 medewerkers, is mth sterk vertegenwoordigd in Midden en Noord-Nederland. Ze zijn specialist in financiële, fiscale- en juridische advisering, bedrijfsadvisering, financieringen, personeelsbeleid, corporate- en personal finance en recovery. Als lid van Moore Stephens is mth er ook voor advies over internationaal zakendoen.

Functie
Als salarisadviseur in Steenwijk maak je onderdeel uit van de serviceline Personeel & Salaris (P&S). Je bent op basis van je opleiding en ervaring, een volwaardig gesprekspartner en allround adviseur voor onze klanten op het gebied van salaris- en personeelsadministratie. Je levert met je collega’s en het team salarisadministrateurs een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de serviceline P&S, waarbij je ook betrokken bent bij acquisitie trajecten.

Highlights
– 6-8 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
– je werkt aan grotere opdrachten;
– aanspreekpunt voor medewerkers van andere disciplines;
– uitbouwen en positioneren serviceline P&S.

Reageren
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met L’Invitée, 06 20 90 81 51 en stuur je cv inclusief motivatie naar info@linvitee.nl.