Contact opnemen

L’Invitée Search & Selection
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
www.linvitee.nl
info@linvitee.nl
085-1301935

Heerenveen-Zuid

info@linvitee.nl

L’Invitée

Office Manager (afgerond)

L’Invitée is een high-end search & selection boutique gespecialiseerd in de bemiddeling van vaste functies waarbij een eerste indruk centraal staat.

Een eerste indruk is goud waard
Dat vinden wij belangrijk en daarom bemiddelen wij juist dié professionals met een passie voor excellente service en oprechte aandacht voor uw gasten, opdrachtgevers en medewerkers. Wij geloven er namelijk in dat gastvrijheid de sleutel tot succes is. Bij L’Invitée stroomt hospitality letterlijk door ons bloed en wij weten dan ook als geen ander dat een top team essentieel is voor een optimale servicegerichte dienstverlening. Wij richten ons specifiek op functies in sales- en accountmanagement, marketing, servicemanagement, HR en recruitment professionals en customer service.

Ter aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een gedreven Office Manager/Personal Assistant a.i. met oog voor kwaliteit.

Als Office Manager/Personal Assistant a.i. ontzorg je met flair de eigenaresse van L’Invitée en de Recruitment Manager. In deze rol heb je ook direct contact met onze opdrachtgevers en kandidaten. Op ons kantoor Landgoed Veenwijk te Heerenveen werken wij in een klein en ambitieus team aan opdrachten voor high-end merken en bedrijven.

Voor tenminste één dag per week zijn wij op zoek naar een Office Manager/Personal Assistant a.i.. Je bent de operationele rechterhand van de eigenaresse en je hebt in deze functie een signalerende rol. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het agendabeheer, het bewaken van de voortgang van diverse sollicitatieprocedures, het verzorgen van bestellingen, het onderhouden van relaties met externe partijen en overige secretariële en administratieve werkzaamheden.

Persoonlijkheid
– Gastvrij
– Representatief
– Open
– Enthousiast
– Zakelijk

Profiel
– Je bent een ervaren allround Office Manager/Personal Assistant a.i.
– Ervaring met Office/Dropbox
– Je hebt sterke communicatieve skills en spreekt en schrijft perfect Nederlands
– Je werkt pro actief en gestructureerd

Reageren
Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Neem dan contact op met Laurie Meiring 06-46742911 en stuur je cv inclusief motivatie en uurtarief naar laurie@linvitee.nl.