Contact opnemen

L’Invitée Search & Selection
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
www.linvitee.nl
info@linvitee.nl
085-1301935

Heerenveen-Zuid

info@linvitee.nl

L’Invitée

Customer Care Coach (afgerond)

AfterPay is in de afgelopen jaren in Nederland uitgegroeid tot een consumentvriendelijke achterafbetaalmethode waarmee bij ruim 5000 webwinkels een online aankoop na ontvangst van de bestelling betaald kan worden. AfterPay heeft meer dan 2,7 miljoen actieve gebruikers in Nederland en is als betaalmethode sterk in opkomst.  De komende jaren wil AfterPay zich ontwikkelen tot een  ‘lifestyle betaalbrand’ waar mensen gemakkelijk, veilig en op basis van ‘self management’ kunnen betalen.

Voor de afdeling Consumer Care (40 medewerkers) zijn wij op zoek naar een Customer Care Coach. Binnen de afdeling Customer Care worden klantvragen beantwoord over uiteenlopende onderwerpen. Klanten bereiken AfterPay via de kanalen telefonie, e-mail, chat en webcare. De afdeling is sterk groeiend in het aantal te verwerken contacten. Retentie staat centraal en daarvoor is absolute klantfocus noodzakelijk.

Functie
Als Customer Care Coach begeleid je de Customer Care Specialisten door middel van één op één coaching op alle kanalen waar de klant contact met AfterPay zoekt om zo een optimaal kwaliteitsniveau te bereiken. Je helpt de medewerkers op de afdeling de klant te verrassen en ultieme service te bieden. Verdieping in kwaliteit van de contacten staat bij jou voorop. Je bent in staat het beste uit mensen te halen en doorziet groei- en verbeterpunten bij de verschillende persoonlijkheden die het team rijk is.

Highlights
people coach die zich goed voelt in een omgeving die snel verandert en professionaliseert;
– ervaring in coaching;
– zorgvuldig en respectvolle benadering bij gespreksvoering;
– positief, professioneel en sensitief.

Reageren & aanbod
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Of ben je benieuwd naar het aanbod, salaris en secundaire voorwaarden? Neem dan contact op met L’Invitée, 06 20 90 81 51 en stuur je cv inclusief motivatie naar info@linvitee.nl.

Contractbespreking en afronding procedure op 28 februari 2018.