Contact opnemen

L’Invitée Search & Selection
Landhuis Veenwijk
Schoterlandseweg 45
Heerenveen-Zuid (Oudeschoot)
www.linvitee.nl
info@linvitee.nl
085-1301935

Heerenveen-Zuid

info@linvitee.nl

L’Invitée

Accountmanager VW Bedrijfswagens

Een Volkswagen (bedrijfswagen), Audi, SEAT of ŠKODA kopen, huren, (privé) leasen, financieren, ombouwen, onderhouden of herstellen? Met de dealerschappen van Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, in combinatie met een eigen bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease-, en schadetak, is Century Autogroep uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met bijna 400 medewerkers verspreid over zeventien vestigingen. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn of haar autowensen.

Functieprofiel 
Century Autogroep Emmen is de professionele bedrijfswagendealer op het gebied van nieuwe en gebruikte Volkswagen Bedrijfswagens in Noord-Nederland. Kwaliteit en service voor de klant staan hoog in het vaandel. Met het topmerk Volkswagen Bedrijfswagens staat Century garant voor zekerheid in mobiliteit.

Functieomschrijving
Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van nieuwe en gebruikte bedrijfswagens, het adviseren van financieringsmogelijkheden en klantcontacten middels showroombezoek en actieve acquisitie in het primaire werkgebied Drenthe. Je verzorgt het volledige verkoopproces en je vertaalt kansen naar concrete verkoopacties. Je bent in staat om klanten op een servicegerichte wijze blijvend te binden aan Century Autogroep.

Wat ga je doen?
– Verkopen en afleveren van VW Bedrijfswagens;
– Onderhouden van klantcontact;
– Op de hoogte blijven van trends, actuele modellen en ontwikkelingen in de markt;
– Acquireren is van essentieel belang.

De ideale kandidaat
– Je beschikt over hbo werk-en denkniveau;
– Verkoopervaring in de bedrijfswagen branche binnen de automotive is een absolute pré;
– Je bent ondernemend, commercieel, uiterst representatief en communicatief zeer vaardig.
– Je bent ervaren met de verkoop van bedrijfswagens;
– Jij begrijpt en ademt het DNA van Century: empatisch vermogen, betrokkenheid, authenticiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en samenwerken.

Het aanbod
Binnen Century staat kwaliteit voorop. Zowel richting haar klanten als richting haar medewerkers. Je komt dan ook terecht in een moderne, enthousiaste organisatie en krijgt een uitdagende, afwisselende baan. Century vindt het van belang dat haar medewerkers met passie en plezier hun werk doen. Je kunt er dus op rekenen dat er veel aandacht wordt besteed aan jouw tevredenheid. Jouw mening wordt dan ook zeer op prijs gesteld. Wil je je nog verder ontwikkelen? Century biedt je diverse opleidingen, cursussen en programma’s. Vanzelfsprekend hoort daarbij een marktconforme beloning met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageren
Ben jij dé kandidaat die wij zoeken voor deze functie? Neem dan contact op met L’Invitée Search & Selection (06) 20908151 of stuur je cv inclusief motivatie naar info@linvitee.nl.